Kezdőlap   

Zanguus aukción "nyert" kerékpár története

Minden pénteken kora este lelkesen emlékeztetünk benneteket arra, hogy már nincs sok idő hátra a következő Zanguu árverésig. Jó néhány klubtagunk regisztrált már az aukciós oldalra és úgy tudjuk, jó páran licitálgattok is.

Közzé tesszük most nektek a Zsuzsa történetét, aki Clubtagunk és néhány héttel ezelőtt sikerült az egyik  árverésen sikeresen licitálnia egy nagyon értékes KTM kerékpárra. Most megosztja veletek, hogyan is zajlott ez az egész, volt-e valami "trükkje", vagy rizikója az árverésnek.

"Sziasztok, Zsuzsa vagyok, néhány hete Colibri Clubtag és tegnap óta a Clubnak köszönhetően egy értékes bicaj tulajdonosa is:).

Amikor csatlakoztam a Clubhoz és elkezdtem ismerkedni a tagként elém táruló lehetőségekkel, azonnak elkezdte a Zanguu aukció piszkálni a fantáziámat. Leginkább a két táska lelkesített fel, amiket láttam a korábbi, lezárt aukciók között. A barátom a bicajokra kattant rá, azt kérte hogy ha lesz, arra licitáljunk!

Komolyan izgatottan vártuk a következő péntek 8 órát, de akkor csak LEGOkra lehetett licitálni, abból meg már eléggé kinőttünk

Az utána következő pénteken viszont pont szerepelt egy bringa az árverésre váró dolgok között, így elkezdtem licitálgatni.

Amenyiszer lenyomtam a BID gombot, 3 kredittel csökkent a kreditjeim száma és  3 euro centtel nőtt a kerékpár ára.

Közben készülődtem, mert indulófélben voltunk egy kis baráti összejövetelre, így a barátom vette át a stafétát és kezdte el nyomogatni a licit gombot. Már majdnem készen voltam, amikor egyszer azt mondja: "megnyertem!"

Odaszaladtam a laptophoz és alig akartam hinni a szememnek, mert tényleg azt láttam, hogy az én nevem van kiírva!!!

Ő nagyon örült, én meg nagyon örültem az ő örömének, mart nagyon vágyott arra a bringára.

Hétfőn kaptam egy levelet a Freedom Xpresstől, ami a Zanguu anyacége, abban értesítettek ki hivatalosan, hogy 10,95 euroért enyém a bicaj.

Vissza válaszoltam, hogy forintban mennyit kell utalnom, gyors választ is kaptam, így még aznap átutaltam a pénzt. Másnap felvette velem a kapcsolatot egy kedves  fiatalember, hogy leegyeztessük az átvétel részleteit. Mivel vidéki vagok ezért nagyon előzékenyen elintézte nekem, hogy ne kelljen a kerékpárért felutazni Budapestre, hanem át tudjam venni Debrecenben.

Ez tegnap meg is történt:)

Köszönöm a lehetőséget a Colibri Clubnak, valamint a segítséget a Zanguu és a sportbolt munkatársának!

Nektek pedig lelkes és sikeres licitálást kívánok!
Scroll

NAME

IMG
PRICE